Hlavní obsah
Článek

Teď už je Tatyana Rybakova (26) sexy kočka, ale vždy tomu tak nebylo. Věřili byste tomu, že se jí spolužáci dříve kvůli její plnoštíhlé postavě vysmívali?

Rodačka z ruského Petrohradu měla do ideálních rozměrů hodně daleko a její váha dokonce už ve 14 letech překročila stokilovou hranici. O macatou Tatyanu tak mezi jejími vrstevníky dle očekávání nebyl zájem a čelila výsměchu. „Doma jsme jedli spoustu nezdravého jídla a nikdo neřešil, jak se to podepisuje na našich tělech. Chutnalo nám a nic jiného nás u jídla nezajímalo,“ řekla bývalá boubelka.

Plnoštíhlá Ruska se naštěstí později začala zajímat o to, co prochází jejím žaludkem, a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Časy, kdy vážila metrák a kvůli nadváze měla problémy s dýcháním a pohybem, jsou už dávno pryč.

Maturitní ples obézní dívka proplakala v koutě, ale navazující studium, zaměřené na nutriční hodnoty stravy, jí změnilo život. Sama je totiž dokonalým důkazem toho, jak stravování dokáže ovlivnit lidskou postavu. Dnes váží pouhých 55 kilogramů a může se chlubit fotkami v plavkách. A když Tatyana radí se stravováním druhým, je zřejmé, že ví, o čem mluví.

Reklama

Další články

Načítám