Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová moderátorská hvězda Ondřej Novotný, který moderoval na Nově aktuálně vysílanou reality show Robinsonův ostrov, povyprávěl o nejhorších chvílích během natáčení. Dva měsíce byl na Filipínách mimo civilizaci, doslova prozradil, že bylo šílené sledovat, jak se během pár dní mění lidé ve zvířata.

"Bylo to extrémně náročný, daleko víc, než jsem si dovedl přestavit. Celá soutěž je vlastně sociální experiment, už pátý den byli ti lidé úplně někdo jiný a z nás se to stalo postupně taky. Najednou ztráceli zábrany. Já jsem byl pro ně jediný kontakt se světem. Opravdu by se dalo říct, že se z nich postupně stávala zvířátka," řekl.

"Jsou tam základní pravidla. Nesmíš nosit brýle, aby se ve sklech neviděli, aby neviděli, jak se postupně mění. Nesmíš kouřit blíž jak dvě stě metrů od nich, všechno cítí. Nesmíš jíst blíž než sto metrů. Jediné, o co jim šlo, bylo se najíst, měli pořád hlad," řekl Super.cz Ondřej.

Problémy měli i zdravotní. Sám Novotný přiznal, že měl během prvního měsíce, kdy se natáčelo i v padesátistupňových vedrech, asi deset úpalů. "Byl to masakr, bojovali jsme s tím všichni," uvedl Novotný. Stejně tak bojoval i s pouštními blechami, které do jeho nohou nanesly vajíčka, ze kterých se pod kůží vyvinuly larvy. "To se také nevyhnulo nikomu. Byli jsme mimo civilizaci, na pustém ostrově, těch nástrah a možných zdravotních problémů tam byla hromada," dodal Novotný na křtu kalendáře Hasič a Hasička Intimate 2017, který s manželkou, modelkou Renatou Langmannovou, pokřtili.

A co sexuální potřeby? "Musím říct, že protože se úplně změníš, tak to vlastně vůbec neřešíš. Neměli moc chuť na sex a my také vůbec ne," dodal.

Reklama

Další články

Načítám