Hlavní obsah
Článek

Jak už to tak u topmodelek bývá, mateřská dovolená v pravém slova smyslu pro ně představuje jen nezbytně dlouhou dobu, po kterou se dostávají zpátky do formy. Do práce se vracejí v rekordně krátkém čase, obvykle během pár měsíců, ale ze zakázek si většinou vybírají jen ty nejzajímavější. Candice Swanepoel (35) ovšem nastoupila do plného nasazení zřejmě už tři měsíce po porodu, jelikož už nyní si připisuje dvě nové kampaně.

Ani jedna přitom není pro jejího hlavního ‚zaměstnavatele‘ Victoria’s Secret. Jejich andílek naopak kývl na nabídku od konkurence a nově propaguje plavkovou kampaň značky Sauvage Swimwear. To ale není všechno, jelikož jihoafrická kráska oplývá i pěknou tvářičkou, vybrala si ji pro kampaň na rok 2017 i kosmetická značka Biotherm.

Candice zůstávala mezi stálicemi Victoria’s Secret spolu s kolegyní Behati Prinsloo, jež porodila o pár týdnů dřív, posledním bezdětným andílkem. Chlapec pojmenovaný Anaca přišel na svět 5. října, otcem je modelčin dlouholetý partner, brazilský model Hermann Nicoli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám