Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestatřicetiletá britská zpěvačka Kerry Katona je typický příklad jo-jo dietářky, která musí mít za celé ty roky bojů s váhou šatník vybaven oblečením široké škály velikostí. Tak výborně jako nyní ale blondýnka z kdysi úspěšné dívčí kapely Atomic Kitten nevypadala hodně dlouho, posuďte sami!

Kerry o víkendu vyrazila na oběd do restaurace v Sussexu, a to i se svou dvouapůlletou dcerou Dylan-Jorge Rose a svým exmanželem Georgem Kaym, s nímž se rozešla už v říjnu 2015 kvůli jeho údajným násilnickým sklonům. Dvojice se k sobě ale opakovaně vrací a zase se rozchází.

Zeštíhlení ovšem Katona, která má z předešlých vztahů ještě čtyři starší děti, tentokrát nedosáhla vlastní pílí a odříkáním, ale díky sérii liposukcí a abdominoplastice (plastická operace břicha, při níž se odstraní přebytečná tkáň a kůže). Kerry podstoupila několik zákroků zhruba před dvěma měsíci a zaplatila za ně údajně 15 tisíc liber, tedy necelých 470 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám