Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) už na pražské párty vyráží opravdu výjimečně, protože s dětmi žije v Brně, kde také pracuje. Po dlouhé době udělala výjimku, aby pokřtila kalendář, který nafotili vítězové soutěže Hasič roku a Miss Hasička ČeskoSlovensko 2016.

A doprovod měla vskutku parádní. Poprvé vyrazila do společnosti se svým přítelem, hokejistou Michalem Gulašim. A je to pořádný fešák. "To je, a navíc naprosto skvělý chlap, a navíc můj," řekla Super.cz s úsměvem šťastná Erbová.

Modelka po jeho boku jen září. "Cítím se nesmírně vyrovnaně, děti jsou moc spokojené. Michal si je vzal doslova za své, děti ho milují, a to je pro mě jako pro mámu nesmírně důležité. Jsem vážně moc šťastná," dodala sexy Erbová, která se na večírku zdržela s partnerem krátce. "Přijeli jsme na otočku podpořit akci, protože si myslím, že práce hasičů je velmi těžká a záslužná a i dobrovolní hasiči si zaslouží velké uznání. Ale pospícháme zpět domů do Brna. Michal už ráno trénuje, tak musí být fit a mít dostatek spánku," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám