Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, možná nejhezčí muzikálová zpěvačka dneška Ivana Korolová se chystá pod čepec. Představitelka Leontýnky z muzikálu Ať žijí duchové! se dočkala žádosti o ruku na hodně netradičním místě. Víme podrobnosti a také se nám podařilo získat fotku jejího 'pana Columba', který se až doteď zájmu veřejnosti stranil.

„Jirka mě požádal o ruku na túře v Krkonoších. V nohách dvanáct kiláků, nikde nikdo, sněhová vánice, minus 10, jen my dva. Milujeme hory, takže to pro nás bylo nádherně ujetý! Mám to živě v paměti a budu to tam mít do konce života,“ svěřila se bezprostřední zpěvačka.

„Vtipné bylo, že jsme si dali na oslavu stylově pivo Paroháč, které vaří jen v Krkonoších. A protože se rapidně zhoršilo počasí, nebylo už tolik času a udělala se bílá tma, naše cesta zpět začínala být nebezpečná. Raději jsme to vzdali a do Pece nás musela vzít rolba,“ přidala podrobnosti majitelka fantastických křivek.

„Svatbu plánujeme letos, detaily zatím příliš neřešíme. Užíváme si stavu zasnoubení. Ale momentálně svatbu cítíme jako velký krok, který jsme si přáli po skoro šestiletém vztahu udělat,“ dodala mimořádná sympaťanda.

Reklama

Další články

Načítám