Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj odchod ze soutěže Celebrity Big Brother chtěla pojmout americká zpěvačka a herečka Stacy Francis velkolepě. V úterý večer z něj učinila menší show, když po svém vyřazení a loučení s moderátorkou Emmou Willis, televizními kamerami a příchozími diváky začala pózovat jako modelka, předvádět nadšené grimasy, všem mávat a posílat vzdušné polibky... Snad alespoň to odhalení klína nebylo záměrem...

Sedmačtyřicetiletá Francis vypadla ze soutěže, v níž spolu obvykle soupeří béčkové celebrity, po dvaadvaceti dnech a skončila na celkovém desátém místě. Z domu prošpikovaného kamerami v okrajové části Londýna Borehamwoodu tak sice odešla s úsměvem na rtech, ale také s pořádným módním faux pas. Není divu, že se posléze na tiskové konferenci novináři ptali, zda si pod odvážné šaty vůbec vzala spodní prádlo a nebyla pod ním nahá. „Ne, mám na sobě kalhotky!“ vyhrkla zpěvačka.

Stacy Francis nejvíc proslula jako členka dámské R’n’B kapely Ex Girlfriend, která fungovala v letech 1989 - 1994 a v roce 2008 se opět dala dohromady. Zároveň se objevila i v první řadě amerického X Factoru a mimo jiné zpívala například na čtyřicetinách Toma Cruise. Objevila se také v řadě filmů a televizních show, například Phil of the Future, The Parkers, Half & Half nebo Third Watch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám