Hlavní obsah
Článek

Na kostýmové zkoušce muzikálu Ples upírů jsme museli mít hodně bujnou představivost, abychom některé z protagonistů poznali. Nejistí jsme byli, když jsme oslovovali zpěváka Pavla Vítka, namaskovaného za profesora Ambronsia. Už proto, že byli v sále celkem tři stejní muži. Ale trefili jsme se.

Dokázal by si zpěvák, který už oslavil padesátiny, představit, že by takhle doopravdy za dvacet let vypadal? "Já si dokonce myslím, že takhle za dvacet let vypadat budu. Třeba nebudu tak rozčepýřený, budu upravenější, ale je to taková sonda, jak člověk bude ve stáří vypadat," myslí si Pavel, kterého v této podobě ještě neviděl jeho životní partner Janis Sidovský, takže neví, vedle koho se bude za nějakých dvacet let probouzet.

"Ještě úplně ne, jen takové nástřely, když jsme ty masky zkoušeli. Ve finální podobě to ještě neviděl, ale já myslím, že bude potěšený. I když se možná trochu lekne," smál se Pavel Vítek.

Namaskování vypadá složitě, ale prý je vše tak dobře vymyšlené, že je z Pavla profesor za nějakých patnáct minut. A tak nás napadlo, jestli by si zpěvák takhle někdy nevyrazil nejen na jeviště GoJa Music Hall, kde se 12. února premiéra Plesu upírů odehraje, ale i mezi lidi. Třeba vyzkoušet, zda by ho někdo pustil v tramvaji sednout.

"Myslím, že v téhle době už se na to nehraje, a stejně by mě nikdo sednout nepustil. Ale je zajímavé, že mě nikdo nepoznává. I pan režisér, když proti mně šel na chodbě, tak mě nepoznal. Takže by to bylo dobré maskování, když bych chtěl, aby mě nikdo nepoznal," mínil. Takže by takhle mohl být třeba partnerovi inkognito nevěrný? "Tak to si nemyslím, s touhle vizáží by šla nevěra velmi těžce," smál se Vítek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám