Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes osmnáctiletá dcera Michaela Jacksona (†50) Paris svolila k rozhovoru pro magazín Rolling Stone, v němž přiznala, že ona i její rodina věří, že byl její otec zavražděn, promluvila o znásilnění i o několika pokusech o sebevraždu, které následovaly.

„Jednoho dne mě zabijí,“ měl se prý vyjádřit samotný Jackson, který podle slov dcery naznačoval, že jsou lidé, kteří ho chtějí ‚dostat‘. Paris Jackson je přesvědčená, že se stal obětí vraždy. „Všechno k tomu směřuje. Zní to jako totální konspirace a blbost, ale skuteční fanoušci a všichni v rodině vědí své,“ řekla v rozhovoru pro Rolling Stone.

Jackson zemřel na selhání srdce po požití smrtícího koktejlu předepsaných léků, za což byl později odsouzen jeho lékař Conrad Murray.

Osmnáctiletá Paris otevřeně promluvila také o tom, že byla ve 14 letech znásilněná. Činu se měl dopustit ‚starší neznámý člověk‘. Kvůli tomu pak upadla do depresí a drogové závislosti. Několikrát se prý pokusila o sebevraždu, podlehla sebepoškozování. Že má psychické problémy, vyšlo najevo v roce 2013, když musela být po jednom pokusu o sebevraždu převezena do nemocnice.

Dnes už je na tom Paris, snad, dobře. Sama je psychickou oporou pro svou maminku, která bojuje s rakovinou. Úspěšně se prosazuje v modelingu, nafotila například kampaň pro značku Chanel a daří se jí, i co se vztahů týče - prožívá lásku s o devět let starším bubeníkem kapely Street Drum Corps Michaelem Snoddym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám