Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná zpěvačka Klára Kolomazníková překvapila. Začal se opět scházet se svým exmilencem, kmotřencem Karla Gotta Patrikem Roklem. Jejich rozchod byl přitom velmi bolestný. Super.cz ji zastihl na rande ve třech ještě s jejím současným partnerem a otcem budoucího dítěte Vaškem Novákem.

Klára s Patrikem prožila sedmiletý vztah, který skončil pár měsíců před plánovanou svatbou, kterou jim měli na Karlštejně odsvědčit Michal David s Karlem Gottem. Zpěvačka se pak unáhleně vdala za svého souseda z domu a její manželství po roce ztroskotalo.

"Všechno už jsme si s Patrikem vyříkali a scházíme se jako kamarádi," řekla Super.cz Klára, která se těší na narození svého prvního dítěte. "Je mi fajn, jenom mi hrozně otékají nohy," přiznala zpěvačka, která už dává dohromady i výbavičku pro miminko.

"Protože to bude holčička, přinesla jsem jí věci po naší Zuzance. V její finanční situaci to určitě ocení," prozradila Eva Decastelo, která se s Klárou potkala na narozeninové oslavě Zdeňka Style Hrubého.

"Já sem měl původně přijít s přítelkyní, ale protože mám brzy ráno kšeft na Moravě, přemluvil jsem ji, ať zůstane doma a pořádně se vyspí, ať mě má kdo odvézt," vysvětlil Patrik Rokl, proč celý večer vysedával s Klárou a jejím přítelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám