Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární představitelka neohrožené Barbarelly Jane Fonda (86) se po osmi letech rozešla s partnerem, hudebním producentem Richardem Perrym, což je také odpovědí na otázku, proč se rozhodli prodat společný dům v Trousdale Estates, luxusní čtvrti Beverly Hills, kde měli za sousedku například Jennifer Aniston. Nabízená nemovitost je sice na první pohled impozantní svým rozlehlým interiérem a okny od podlahy ke stropu, ale požadovaná cena 13 miliónů dolarů (téměř 327 miliónů korun) je i na místní poměry dost vysoká.

Bývalí partneři se rezidence o čtyřech ložnicích a šesti koupelnách zbavují po pouhých pěti letech od koupě. V roce 2012 ji pořídili za 7,3 miliónů dolarů, a tak hodlají tehdejší investici zhodnotit téměř dvojnásobně. Fonda přesto tvrdí, že má k domu silný citový vztah. Herečka totiž natočila promo video, kde nemovitostí provází a které má pomoci s jejím prodejem.

„Richard a já jsme viděli více než třicet domů, ale den, kdy jsme prošli touto branou... Poprvé jsem se podívala na dům a věděla jsem... Prostě jsem to věděla,“ říká v něm Fonda.

„Tato okna, ze kterých je výhled na údolí, na kopce... To je skutečná Kalifornie, kde jsem na přelomu 30. a 40. let vyrůstala. Nechci, aby to znělo příliš zaníceně, ale vím, že tohle bylo místo, kde jsme žili velice šťastně,“ snaží se hrát na emotivní notu herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám