Hlavní obsah
Článek

Tou nejvýznamnější akcí plesové sezóny v moravské metropoli je bezkonkurenčně Ples jako Brno, který o víkendu proběhl v Faith Gallery.

Přítomné dámy se předváděly ve skutečně odvážných róbách. Jeden z nejvýraznějších modelů zvolila Nela Slováková, která odhalila záda, ty obnažila také Pavla Vitázková. A hru průhledů rozehrála ve svých rafinovaně řešených šatech i Jana Doleželová (42). Nejkrásnější Češka roku 2004 pro tento večer oblékla model z dílny Petry Pilařové, který odvážně odhaloval, ale zároveň skrýval to nejnutnější.

Jana se obávala, že v šatech dojde k úhoně. „Samozřejmě je jednodušší a jistější mít je minutku během catwalk na přehlídkovém mole než celý večer v průběhu plesu," uvedla Jana a jedním dechem dodala: „Zvlášť když pokud by fotograf použil velmi silný blesk, pak může prosvítit a odhalit i to, co návštěvník plesu běžným okem nemůže vidět." Naštěstí to dopadlo dobře.

„Ples jako Brno navštěvuji každým rokem a musím s uznáním říct, že svoji vysokou laťku si stále drží,” nechala se slyšet modelka a farmaceutka a dále dodala: „Příjemné bylo nejen prostředí, ale také hudba, společnost a gastronomie,” pochvaloval si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám