Hlavní obsah
Článek

Teploty okolo bodu mrazu i pod ním momentálně sužují Evropu, a tak není divu, že se obyvatelé halí do péřovek a čepic. Jinak tomu před pár dny nebylo ani u herečky Marion Cotillard (48), která se takto poctivě zachumlala do svršků, když v Paříži mířila na prohlídku k lékaři. Marion je ve vysokém stupni těhotenství.

Jméno této půvabné herečky, která za své ztvárnění zpěvačky Edith Piaf ve stejnojmenném francouzsko-česko-britském snímku obdržela řadu cen včetně Českého lva, se koncem září skloňovalo ze všech stran v souvislosti s nečekaným rozchodem Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48). Cottilard se údajně s Pittem sblížila během natáčení jejich společného snímku Spojenci a měla být jednou z příčin krachu nejslavnějšího hollywoodského manželství. To však popřela.

Ve stejné době zároveň prosáklo na veřejnost, že čeká miminko a média pochopitelně začala spekulovat, zda otcem není právě Pitt. Herečka těhotenství potvrdila, ale za otce označila svého partnera francouzského herce Guillauma Caneta, s nímž žije už osm let a vychovává pětiletého syna Marcela.

Reklama

Další články

Načítám