Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pouhých jednačtyřiceti letech odešla na věčnost zpěvačka a modelka Bimba Bosé. Velmi talentovaná umělkyně, která byla rovněž designérkou, příležitostnou herečkou a osobností známou z televize, proslula především ve své domovině Španělsku, ale také v Itálii nebo Turecku. Svůj dvouletý boj s rakovinou prsu prohrála v pondělí v Madridu.

„Bimba Bosé zemřela dnes ráno obklopena svými nejmilovanějšími po dlouhém, statečném a hrdinském boji s rakovinou,“ stálo v oficiálním prohlášení jejích příbuzných poskytnutém médiím. „Rodina žádá o respektování soukromí v těchto těžkých chvílích a děkuje každému za projevenou podporu,“ zaznělo v něm.

Modelka, užívající umělecký pseudonym, se původně jmenovala Eleonora Salvatore González a byla neteří známého španělského zpěváka a herce Miguela Bosého (60). Společně v roce 2007 nazpívali i píseň Como Un Lobo. „Šťastnou cestu Bimbo, má kolegyně, má přítelkyně, má lásko, má drahá dcero. Budeš můj průvodce,“ rozloučil se s předčasně zesnulou neteří zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám