Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) vyčetla manželovi, že brali bez toho, aby ji klasicky požádal o ruku a věnoval jí zásnubní prsten. Kroužek z bílého zlata s brilianty po téhle malé scéně konečně dostala. "Ale až ke třiatřicátým narozeninám," řekla Super.cz Eva.

Ta oslavila narozeniny na velké párty se skladatelem Zdeňkem Style Hrubým a přítelem své maminky Pepou. "Původně jsem měla oslavu jenom moderovat a maminku s přítelem jsem vzala na večírek také. A pak se to nějak zvrtlo a začala jsem taky dostávat dárky. A Pepovi bylo zrovna pětačtyřicet, tak se ke slavení připojil," přiznala s úsměvem.

Oslava byla ve velkém stylu, Zdeněk pronajal celé patro pražské Malostranské besedy, za DJským pultem stál exVyvolený Petr Zvěřina, k mejdanu se přidal i král diskoték Michal David. Dort ve tvaru tenisového hřiště předávaly překrásné finalistky soutěže krásy iMiss.

Zpěvák Zdeněk Style Hrubý se proslavil hitem Krásný léto přijde. Nyní se věnuje spíš skládání. "Točím hudbu pro film Školní výlet a spolupracuju na písničkách třeba s Luckou Vondráčkovou nebo Katkou Brožovou," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám