Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nedávno americký šoubyznys rozvířila upoutávka na televizní film Urban Myths, v němž Joseph Fiennes hraje Michaela Jacksona (†50). Proměna Natashy Bassett v Britney Spears (42) dopadla podstatně lépe.

Na představitele legendárního dramatika z oscarového filmu Zamilovaný Shakespeare se kvůli pokusu o ztvárnění krále popu snesla velká vlna kritiky a Jacksonova dcera Paris dokonce prohlásila, že jí z upoutávky bylo na zvracení. Natasha Bassett, která si loni zahrála ve filmu Ave, Caesar! bratrů Coenových, se podobných reakcí nemusí obávat.

Tvůrci televizního filmu Britney Ever After vypustili do světa první záběry, na nichž se Natasha převtělila do popové princezny. Snímek zachycuje počátky její kariéry, která odstartovala hitem …Baby One More Time, svatbu s Kevinem Federlinem i pád na dno. Nechybí ani scéna z roku 2007, kdy si Britney oholila hlavu.

Natasha musela kvůli natáčení projít taneční průpravou. Film, jehož premiéra bude 18. února, ji totiž ukáže i na jevišti, kde předvede kreace odkoukané od popové princezny, která má naštěstí nepříjemné období dávno za sebou a prožívá lásku s trenérem Samem Asgharim.

Líbí se vám Natasha Bassett jako Britney Spears?
Ano, je to skvělá volba
24,7 %
Ne, není Britney podobná
31,5 %
Mohlo to dopadnout i hůř
43,8 %
Celkem hlasovalo 3202 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám