Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za velkou louží je slavnější než na domácí půdě a momentálně se prosazuje i coby herečka a režisérka v Hollywoodu. Řeč je o pětadvacetileté Evě Doležalové, která se nejdřív dokázala zviditelnit jako modelka, ale posléze v sobě začala vnímat širší potenciál a momentálně už se prezentuje především jako herečka, režisérka, scenáristka a producentka. V jejím krátkometrážním snímku Sound Of Sun si dokonce zahrála s modelkou Suki Waterhouse a oscarovým Seanem Pennem.

V hlavní roli svého uměleckého snímku, který prý Eva natočila podle svého snu, si tak zahraje s britskou kráskou, která už má hereckých zkušeností poměrně dost. Ve vedlejších rolích se objevila například v thrilleru Dealer, v komedii S láskou, Rosie, sci-fi Rezistence nebo v hororu Pýcha, předsudek a zombie. Svého času byla také přítelkyní herce Bradleyho Coopera.

Eva Doležalová se v Praze naposledy objevila v prosinci, kdy ji čekalo vyhlašování vítězky soutěže Czechoslovak TopModel, kde podpořila dívky v jejich úsilí stát se modelkami a otevřít si tak dveře k mnoha dalším příležitostem. „Kdybych nebyla modelka, tak nikdy nejsem v Hollywoodu a v životě nenatočím film se Seanem Pennem,” svěřila jim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám