Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je opravdu odvážná scéna. Ve filmu Ples upírů je představitelka Sarah nahá ve vaně a ani v muzikálové verzi v pražské GoJa Music Hall nebude "koupání" chybět. A podle zkoušky, kterou jsme navštívili, bude vypadat opravdu důvěryhodně.

Kvůli mladinké Natálii Grossové ovšem o opravdové nahotě nemůže být řeč. "Máme na sobě tělové trikoty, pod nimi i speciální spodní prádlo. Je to fajn, protože se člověk cítí zahalený, i když z dálky to vypadá, že jsme opravdu nahé. Hodně udělají i světla a myslím, že ve finále to bude hodně decentní," řekla Super.cz další představitelka Sarah Michaela Gemrotová (38).

Rozhodně ale nemůže přibrat, protože v obtaženém dresu by bylo vidět každé deko navíc. "Zrovna včera jsem jela domů ze zkoušky a dala jsem si menu ve fastfoodu, to asi není ideální dieta. Ale doufám, že to vyběhám na jevišti," smála se Míša, se kterou jsme probrali i další kostýmy a jak se to dělá, aby nenasákly krví...

Reklama

Další články

Načítám