Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a loňská Vicemiss Face Natálie Myslíková má postavu, kterou jí tiše závidí spousta žen. Nemá na svém těle gram tuku navíc. Ona by si ale paradoxně přála mít pár kilo navíc.

"Bohužel jsem přes Vánoce nepřibrala," řekla nám trochu překvapivě. "Hrozně ráda bych nabrala, ale nejde to. Můžu snít cokoli, ale nejde nahoru ani gram," vysvětlila Super.cz Natálka, která by kromě tuku ráda nabrala i svaly.

Devět let se závodně věnovala atletice, nyní už pár let žije posilováním ve fitku. Tam dře tři dny v týdnu. Ráda by se také zúčastnila soutěže Bikini Fitness. "Chtěla bych se dokopat k tomu najít si trenéra a pořádně začít makat. Stoupnout si na 'závodní prkna' mě láká," prozradila s tím, že ví, že by v modelingu s vyrýsovanými svaly neobstála.

"Znamenalo by to asi konec modelingu, ale zase by byly jiné možnosti, třeba být tváří sportovních značek. Vždy se to dá navíc zase shodit a modeling obnovit," dodala.

Reklama

Další články

Načítám