Hlavní obsah
Článek

Mimořádně plodný herec a režisér Mel Gibson (68) po šedesátce rozšířil svůj klan. V neděli se v Los Angeles narodil chlapeček, který je už jeho devátým potomkem.

Dříve zatracovaný herec nyní slaví comeback s válečným dramatem Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, ale ještě větší radost než jeho nejnovější režisérský počin mu dělá jeho přítelkyně. Rosalind Ross (26) by sice mohla být jeho dcerou, ale už dva roky spolu tvoří stabilní pár. Vzájemnou lásku teď zpečetili společným dítětem.

Rosalind porodila chlapečka, který dostal jméno Lars Gerard Gibson a vážil 2,5 kilogramu. „Jsou z něj nadšení, Lars je naprosto rozkošný. Mel je štěstím bez sebe. Už jsou doma, všichni zdraví a šťastní,“ prozradil zdroj z porodnice magazínu People.

Mel Gibson má sedm dětí s Robyn Moore, která byla jeho manželkou 31 let. Nyní sedmiletou dceru Luciu si pořídil s ruskou modelkou Oksanou Grigorievou. Na tento vztah ale určitě nevzpomíná v nejlepším. Bývalka jej obvinila z domácího násilí, což společně s rasistickými projevy téměř pohřbilo jeho kariéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám