Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má tělíčko k nakousnutí, snad každý její fanda povinně sleduje sociální sítě a dychtivě lační zejména po fotkách z dovolené. Ještě aby ne. Zpěvačka a herečka Ivana Korolová, která hraje například v hojně navštěvovaném původním českém muzikálu Ať žijí duchové!, kde má roli Leontýnky, má opravdu výstavní postavu. A přestože si nám nedávno postěžovala, že se s přítelem skoro nevídá, došlo (patrně na dálku po telefonu) k zásnubám a chystá se veselka!

„Teď to bylo hodně náročné. Dokončovala jsem zkoušky muzikálu Mefisto, do toho byl další projekt. Skoro vůbec jsme spolu teď nebyli, byla jsem častěji v divadle. Měla jsem pocit, že mám vztah spíš s divadlem než s ním. Ale nějak to spolu už umíme, tak snad to spolu zvládneme. Rozchod zatím neplánujeme,“ řekla Super.cz kouzelná Ivana v listopadu.

Vypadá to, že její druh Jirka, s kterým je pět a půl roku a jenž coby bubeník hraje v kapele, s níž Ivanka sem tam vystupuje, má svatou trpělivost a že si na svou vyvolenou počká, i kdyby na vlastní veselku kvůli práci přišla pozdě.

„Kamarádi. Děkuju za krásný reakce a ještě, jen pro vás, jedna fotka ze sněhové túry,“ napsala ke snímku zásnubního prstýnku na sociální síti.

Svatba by měla proběhnout ještě letos, pokud si na to tedy časově velmi vytížená slečna, která vás při potkání úplně rozloží svou roztomilostí, najde pár minut…

Reklama

Další články

Načítám