Hlavní obsah
Článek

Těžko říci, jestli se tohle bude jeho paní dobře číst! Nařachaný muzikálový zpěvák Honza Kříž, který bude jako jeden ze tří hrát hlavní roli v očekávaném muzikálu Rocky, se svěřil, že má dost potíž představit si intimnosti se svou manželkou. Zní to zvláštně, ale jde o divadlo a práci!

V soukromí jim to v tomhle ohledu jistě klape, při činnostech, během kterých vydělávají peníze, ale ne. Marie Křížová (dříve Blahynková) asi musí koukat na názory svého chotě jako na sáňky v červenci.

„Potkávat se na scéně se svou ženou bych nechtěl. Hlavně si ale neumím představit společnou milostnou scénu,“ překvapil nás svým prohlášením.

Má pro to ale vysvětlení. Tenhle ženami obletovaný (avšak prý až za hrob věrný) fešák tvrdí, že se mu prostě city hrají lépe s někým, s kým je ve skutečnosti nesdílí.

„Nemohl bych předstírat, že se znovu a znovu zamilovávám do vlastní manželky, takže jsem rád, že s Marií milence nehrajeme. To by byl fakt problém,“ svěřil se Kříž. Vzhledem k tomu, že Marie často na jevišti skončí i znásilněná a s řadou modřin, možná se mu ani nelze divit.

Podle našich informací už podobná situace (společné hraní) velmi vážně hrozila, na poslední chvíli ale došlo ke změně. Marie třeba v aktuálním Rockym, kvůli němuž se Honza učí boxovat a který startuje už začátkem března, hraje prodavačku ze zverimexu a s Rockym se prakticky nepotká.

Reklama

Další články

Načítám