Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Lucia Molnárová je těhotná. Herečka už zapírat těhotenství může jen těžko, je na ní znát a v lehkém kostýmu, který má v muzikálu Kleopatra, se pořádně rýsuje.  Zpěvačka končí pátý měsíc, produkce Divadla Broadway tak musí opět řešit další těhotenství a hledat novou Octavii.

"Do role Octavie již naskočila Zdenka Trvalcová a v případě potřeby záskoku má roli nastudovanou Alžbeta Bartošová," řekl Super.cz PR manažer Divadla Broadway Stanislav Běle.

Bylo těhotenství plánované? "Miminko bylo plánované, takže se s manželem moc těšíme. Naším snem je mít velkou rodinu, ideálně tři děti," řekla Super.cz slovenská herečka, která je nyní v pracovním koloběhu a stále přejíždí mezi Prahou a Slovenskem.

"Chci pracovat co nejdéle, dokud to půjde. Připravuji debutové album, hraji v Trnavském divadle a v dubnu se hraje ještě 20 představení Kleopatry, takže bych ráda svou polovinu odehrála," dodala herečka.

Molnárová se svým manželem, který se živí jako jazzový kytarista, letos oslaví třetí výročí svatby. Divadlo Broadway zase oslaví 22. února své 15. narozeniny. Tohle výročí ale Lucia už zapije maximálně jen douškem vinného střiku.

Reklama

Další články

Načítám