Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká krása jako vývozní artikl funguje už celá desetiletí a mezi prvními, kdo nám ve světě udělal v tomto směru skvělé jméno, byla Eva Herzigová (51). Rodačka z Litvínova po vítězství v pražském konkurzu v roce 1989 odjela do Paříže, kde se zanedlouho prosadila a v modelingu se zařadila po bok těch nejlepších z nejlepších. Už z 90. let se přitom zná z branže i s Carlou Bruni, s níž se o víkendu opět ve městě módy a lásky Paříži setkala na společenské akci značky Chopard.

Bývalé kolegyně si nenechaly ujít příležitost po letech prohodit pár slov a vyfotit se spolu. Stalo se tak v sobotu na slavnostní večeři zmiňované značky uspořádané k uvedení nové diamantové kolekce s názvem The Garden Of Kalahari. Obě dámy, které v 90. letech společně předváděly například pro Gianniho Versace, toho večera sáhly po jednoduché černé róbě, třpytivých psaníčkách a luxusních špercích.

Po osobní linii se jejich osud ovšem dost liší. Zatímco Eva se vedle modelingu věnuje ještě herectví a se svým italským partnerem a otcem tří synů Gregoriem Marsiajem žije v ústraní, Carla dala přednost zpěvu a skládání písní a jako manželka Nicolase Sarkozyho si vyzkoušela i roli první dámy Francie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám