Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Práce modelky není vždy o pozlátku, jak si mnozí myslí, ale je to i pěkná řehole. Své o tom ví Aneta Vignerová (36), která před pár dny fotila s Nikolou Bílkovou venku v Jizerských horách ve zničujícím mrazu.

„Byla tam hrozná zima. Vše muselo probíhat rychle, jelikož mi vše rychle tuhlo v těle, ale Nikol je šikovná a už mě zná,” nechala se slyšet Aneta, která po focení na dva dny zalehla pod peřinu. „Bylo to jen preventivně, ale i tak mi to dalo zabrat,” říká modelka.

Samotné focení mělo původně proběhnout v Praze, ale tehdy nebylo v hlavním městě dost sněhu, tak se vše muselo přesunout do vyšší nadmořské výšky. „S Anetkou jsme plánovaly focení ještě do konce minulého roku, ale nakonec jsme si našly čas až v lednu. A protože jsme spolu fotily mnohokrát v interiérech, chtěly jsme tentokrát trochu vybočit a udělat bláznivé fotky na sněhu. Rozhodly jsme se pro letní stylingy s kožíšky ve sněhových závějích,” vysvětlila záměr fotografka.

„Při pohledu na polonahou Anetu mi i v zimní bundě naskakovala husí kůže, ale Aneta to nesla statečně a focení zvládla perfektně i navzdory vytrvalému sněžení. Klobouk dolů. Je opravdová profesionálka," dodala Bílková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám