Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka SuperStar Veronika Stýblová je stálicí pražské muzikálové scény. V novém muzikálu Ples upírů, který se v divadle GoJa Music Hall bude uvádět od 12. února, má dokonce dvě role. A v jedné z nich jsme ji ani my nepoznali.

Veronika alternuje hlavní ženskou roli Sáry spolu s Natálií Grossovou a Michaelou Gemrotovou (38). Do toho si ovšem střihla roli v pěvecké company. A líčení, které trochu připomíná Mrtvou nevěstu Tima Burtona, ji převtělilo ve staletí mrtvou upírku.

"To je taková zombie královna Alžběta. V maskérně odvedli opravdu dobrou práci. A zajímavé není jen líčení, ale i manikúra s těmi dlouhými drápy. Zvláště jít na záchod je zajímavý zážitek," smála se Verča. To ale přeháněla. Drápky jsou součástí rukaviček a jsou docela měkounké. I když toaletní papír by asi roztrhly.

Líčení sice vypadá hodně náročně, ale zase tak dlouho netrvá. "Vzhledem k tomu, že na scéně, kdy vstáváme z hrobů, je nás třiadvacet, a každému z nás to trvá asi půl hodiny, snažíme se maskérům pomáhat a část zvládáme sami, ale je to docela záhul," uzavřela Veronika, která už má jasno, jak bude vypadat její maska na příští Halloween.

Reklama

Další články

Načítám