Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka, hvězda muzikálu Děti ráje nebo filmu Decibely lásky Aneta Vrzalová, je pod čepcem. V krásných prostorách Martinického paláce řekla ano svému příteli Ondřeji Vackovi. Aneta se vdala po teprve čtyřměsíční známosti, a to je už ve třetím měsíci těhotenství.

"Rozbrečela jsem se hned, jak jsem vešla do sálu, naštěstí jsem měla skvělou make-up artistku Ester Tesaříkovou, která odvedla výbornou práci," řekla Super.cz Aneta, která na přípravu veselky měla pouhý měsíc, vdávat v pokročilém stádiu těhotenství se nechtěla. Aneta přijala manželovo příjmení a v občance tak bude mít jméno Aneta Vacek.

"Nejvíc jsem šťastná za to, jaký máme skvělý lidi kolem sebe. Právě ti všichni nám z tohoto výjimečného dne udělali ještě výjimečnější a toho si nejvíc cením. Jsem ráda, že jsme zvolili k obřadu Martinický palác, kde byla vytvořena nádherná atmosféra. Hostina se pak konala v restauraci Tankovna v pražském Karlíně, kde se někteří hosté bavili skoro dva dny," dodala šťastná nevěsta, která coby těhotná byla celý večer na vodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám