Hlavní obsah
Článek

Má ho rád snad celý národ, většina fanoušků ale nemá žádnou šanci dostat se na koncerty, které po vyléčení z rakoviny zatím uspořádal. Šušká se totiž, že lupeny na vystoupení Karla Gotta (†80) v Malostranské besedě se dají sehnat jen těžko, a když už, šťastlivec za ně vyplázne pět tisíc za kus!

Jen o pár stovek dražší tak zůstávají ty nejlepší lístky na Madonnu, v roce 2015 se ale fandové mohli za obří částku podívat na světovou megastar opravdu z exkluzivních míst.

Malostranská beseda pojme 115 sedících diváků. Výdělek z jednoho koncertu (už se jich konalo několik) je tak přes půl miliónu korun. Jedná se však o koncerty pro uzavřenou společnost, nikdo neznámý se na ně nedostane.

Aby si snad lidé nemysleli, že slavný Karel bude teď už navždy zpívat jen pracháčům, slíbil svým obdivovatelům, že i jim dá příležitost brzy si ho poslechnout.

„Tento cyklus v Malostranské besedě hodlám zakončit v podobném formátu, ale ve větším prostředí. A tam bych umožnil těm, kteří se do malého prostředí nedostali, vidět mě při práci,“ řekl TopStaru Gott.

Kde a kdy k vystoupení dojde, se zatím neví, Mistr ale slibuje, že to bude v první polovině roku 2017.

Reklama

Další články

Načítám