Hlavní obsah
Článek

Modelka a první česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková se chystá pod čepec! Bude si brát týpka, s kterým podle svého tvrzení vlastní Českou Miss. A s nímž sem tam vypije také nějakou tu láhev vína, po níž je napadají nápady, jak si způsobit pořádnou ostudu, kritizovanou ze všech stran!

Dvojice se rozhodla novou soutěž uspořádat ve stylu drsných reality show, takže nás ještě nějaká ta peprná věc určitě čeká. A možná, že šokující bude i svatba, kdo ví.

Pár už je zasnoubený. „Připravil si na mě nesmírně romantické překvapení. Nádhernou květinu, šampaňské a prstýnek. Odehrálo se to mezi pracovními schůzkami. Bylo to moc krásné, dojemné a začaly mi téct slzy štěstí,“ řekla Aha! Čerešňáková, která tak na veselku kývla necelý rok po randění s podnikatelem.

Svatba má proběhnout v létě, dvojice už myslí i na potomstvo. Eva by chtěla tři až čtyři děti.

Největším tématem je ale samozřejmě pro oba pořádání České Miss, kterou oba žijí a trvají si na svém, že koncept, který tu fungoval dvacet let i za Miloše Zapletala, jenž je také tvrdě kritizuje, už diváky nezajímá, a proto musí přijít s něčím novým.

Ohánět se ale budou i právníci, které na ně poslala bývalá šéfka soutěže Marcela Krplová. Ta dvojici osočila prakticky z odstavení od soutěže a z neoprávněného užívání ochranné známky na Českou Miss, kterou má údajně vlastnit.

Za metro je logicky také nechválí. „Myslím si, že ohrožují postavení soutěže Česká Miss, což potvrzuje také odstoupení některých významných partnerů soutěže. Tento koncept zatím působí jako obrovská ostuda pro nejprestižnější soutěž krásy nejen v České republice, ale také v zahraničí. Filozofie světových soutěží je postavena na pomoci ženám narovnat jejich postavení ve společnosti, čemuž například mediální výstupy dívek v plavkách s drinkem v metru příliš neodpovídají,“ uvedla.

Na druhou stranu: za jejího vedení se zase otevřeně modelky svěřovaly s tím, že jim organizátorka nedává práci a vůbec se o ně nestará. Pokud je to pravda, pak vyvstává otázka, zda je lepší dělat něco, byť špatně, než vůbec nic.

Reklama

Další články

Načítám