Hlavní obsah
Článek

Když jsme viděli návrhy kostýmů pro upíra - gaye pro nový muzikál Ples upírů od výtvarníka Romana Šolce, nedokázali jsme si je představit v reálu. Ale premiéra 12. února se blíží, herci v divadle GoJa Music Hall finišují a my se byli podívat na zkoušku, kde už jsou "oblečení".

A právě muzikálový zpěvák Laco Hudec Šubrt nás dostal nejvíc. Krajky, fiží, nejrůznější odstíny růžové - tak jeho kostýmy vypadají a jsou k popukání. "Trošku se ještě upravovalo, aby to vypadalo co nejvíc teple. Jen jsem od 1. ledna musel nasadit dietu, protože budu i napůl nahatý, tak aby to dobře vypadalo," svěřil nám Laco, který už se kvůli Plesu upírů asi nenají, a měl by jenom sát krev.

"Hodně mi pomohl i klikový challenge. Musím makat na břichu, ale hlavně musím makat na té roli. Moje role není zase tak velká, ale je to pro mne náročné. Jednak je to pro mne úplně nový prostor, nové divadlo, nový orchestr i dirigent. Nástup máme na půl devátou ráno. Náročná je tam i choreografie, protože je tam i dublér, protože jako upír nejsem vidět v zrcadle," prozradil zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám