Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Magazínu Chilled se na nové číslo podařilo ukořistit skutečný klenot. Titulní stranu zdobí bývalá supermodelka Christie Brinkley, která se vepsala do historie svého oboru mimo jiné i svými třemi obálkami plavkového vydání Sports Illustrated. Dokonalá postava tak byla vždy její největší devizou. Christie ovšem dnes a denně dokazuje, že o ni nepřišla ani s šesti křížky na krku. Věřili byste, že už za pár dní oslaví třiašedesát?

Brinkley se po profesionální dráze modelky neméně úspěšně vrhla na podnikání v oboru nemovitostí. V roce 2012 ji deník Daily Mail v žebříčku nejbohatších modelek světa umístil na celkovou třetí pozici.

Zároveň je i maminkou tří dětí, nejstarší dcera Alexa Ray Joel (31), jejímž otcem je modelčin druhý manžel Billy Joel, je zpěvačkou. Se svým čtvrtým manželem Peterem Cookem počala syna Jacka (21) a dceru Sailor, které je sice pouhých osmnáct, ale na společných fotografiích vypadají spíš jako sestry…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám