Hlavní obsah
Článek

Divíte se, proč má zrovna tahle modelka na Instagramu 10,7 miliónu sledujících? I když na přehlídkových molech Emily Ratajkowski (32) kvůli své výšce sotva 170 centimetrů k vidění často nebývá, a nepatří ani mezi krásky značky Victoria’s Secret, má víc fanoušků než její nejslavnější andílci Adriana Lima, Alessandra Ambrosio i Candice Swanepoel. Na sociálních sítích je totiž velmi aktivní a nové příspěvky přibývají téměř každým dnem. A rozhodně je to vždy poutavá podívaná.

Posledním příspěvkem je kratičké video, na kterém modelka a aspirující herečka leží v bílém spodním prádle a rozepnuté košili na taburetu. Emily navíc neprozradila, za jakým účelem bylo pořízeno, a napsala jen stručné: „Dnešní tajný projekt v NYC. Přijde k vám v březnu 2017.“

Ratajkowski je americkou modelkou, která se dostala na výsluní v roce 2013 díky klipu k Blurred Lines zpěváka Robina Thickeho, kde se v necenzurované verzi objevila jen v minimalistických kalhotkách. Zároveň ji obsadili i Maroon 5 do klipu k Love Somebody. V roce 2014 a 2015 už zdobila stránky plavkového Sports Illustrated a zároveň se začala prosazovat i v Hollywoodu. Kromě thrilleru Zmizelá už natáčela například drama We Are Your Friends, komedii Vincentův svět či seriál Easy, kde se dočkala poměrně velké role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám