Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá portugalská krasavice Sara Sampaio je dalším důkazem, že modelky spodního prádla dnes rozhodně nemusejí mít co dát do podprsenky...

Doménou okouzlující brunetky, kterou pro modeling objevili už v patnácti letech, jsou skutečně kampaně na plavky a spodní prádlo. Znát ji můžete nejen z katalogů a přehlídek Victoria’s Secret, ale v našich končinách především na spodní prádlo a punčochové zboží konkurenční značky Calzedonia. V roce 2014 se zároveň objevila v plavkovém vydání Sports Illustrated, kde jako první Portugalka vyhrála titul Rookie of the Year.

Sampaio už si pochopitelně připsala mezi své úspěchy i obálky časopisů Vogue, Marie Claire, Glamour, L'Officiel, Elle, Harper's Bazaar, GQ nebo Maxim a pracovala pro značky Blumarine, Armani, Jean Paul Gaultier, Balmain, Mugler, Miu Miu, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Alberta Ferreti, Moschino, Dolce & Gabbana, Missoni a další.

Sara tak dosáhla prakticky všech met, kterých v modelingu dosáhnout lze a je právem považovaná za nejúspěšnější portugalskou modelku posledních let. Svého věhlasu docílila přitom i s téměř nulovým hrudníkem, což prozradily květinové jednodílné plavky bez jakýchkoli ‚zlepšováků‘ během její nedávné dovolené v Mexiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám