Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K velmi otevřené a emotivní zpovědi se v novém díle televizního pořadu o nevydařených plastických operacích slavných nazvaným Celebrity Botched Up Bodies odhodlala britská modelka a bývalá královna krásy Danielle Lloyd. Dvaatřicetiletá držitelka titulů Miss Anglie z roku 2004 a Miss Velká Británie 2006 uvedla, že špatně provedená plastika prsou pro ni představuje noční můru. Zároveň přiznala deprese a úzkosti, kterými v důsledku operace trpí.

V novém díle vysílaném na stanici Channel 5 modelka před kamerou povyprávěla o traumatech, které ji od té doby sužují a zároveň se odhodlala svléknout a ukázat příčinu jejích depresí.

Maminka tří dětí ovšem prodělala hned několik operací poprsí a nevyhnuly se jí ani vážné komplikace. V roce 2012 musela urychleně na operaci, při níž bojovala o holý život, když jí praskl implantát a ona ztratila spoustu krve.

Nejsem hloupá. Vím, že další operace mohou znamenat více komplikací, ale doufám, že chirurgové ještě něco mohou udělat,“ pronesla s nadějí v hlase Lloyd, která stav svých ňader a s tím související ztrátu sebevědomí vnímá i jako jeden z faktorů jejího rozvodu.

„Byla jsem úplně zničená. Mělo to vliv na mé manželství. Necítila jsem se dobře, nelíbilo se mi, když mě Jamie viděl nahou,“ naznačila Danielle, která se s fotbalistou a otcem jejích tří dětí Jamiem O’Harou rozvedla v roce 2014 po jeho četných nevěrách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám