Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léta se u exmanželky Donalda Trumpa (70) Ivany (67) nesou ve znamení šatiček s pestrobarevným vzorem, ale ani v zimě nehodlá bývalá česká lyžařka splynout s davem. Ve čtvrtek odpoledne tak první manželka novopečeného amerického prezidenta opouštěla svůj apartmán v New Yorku ve svérázném modelu, jemuž dominoval huňatý modrý kožich.

Ivana Trump mířila do Washingtonu, kde ji o den později čekala exmanželova inaugurace. Mezi dalšími účastníky jsou jejich tři potomci Ivanka, Donald Jr. a Eric, stejně jako osm vnoučat. Kromě současné Trumpovy rodiny nemá na slavnostním aktu chybět ani jeho druhá manželka Marla Maples, která byla příčinou rozvodu s Ivanou.

Do americké metropole Ivana dorazila ve velmi zvláštní kombinaci pruhovaného kalhotového kostýmu a džínové bundičky, kterou měla z nepochopitelných důvodů ještě pod sakem. Nejvýraznějším prvkem ale stále zůstával modrý kožich, barevně 'sladěný' s kabelkou. Ačkoli byly bezesporu oba kousky velice nákladné, bohužel to na nich nebylo ani trochu vidět...

Reklama

Další články

Načítám