Hlavní obsah
Článek

Žena nemusí vždy vypadat jako super modelka, aby se cítila dobře. Věčné maskování faldíků a hledání způsobů, jak dodat objem řídkým vlasům, však dokáže i sebevědomou ženu srazit k zemi. Vím o tom své. Můj boj s nadváhou vyústil v celoživotní válku. Vlastní zevnějšek jsem vnímala jako nepřítele a každý pohled do zrcadla byl neskutečně ponižující. Dnes je však vše jinak!

Našla jsem svou vlastní cestu. Zpátky už jsem nechtěla!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebudu vám vykládat, jak jsem „náhodou“ narazila na článek na internetu, ani o tom, jak mi nějaká fiktivní dobrá kamarádka poradila to nejlepší... Nedávno jsem se pustila do další ze strategií typu pokus-omyl. Zkusila jsem pravidelné stravování kombinovat s užíváním doplňku stravy Slimax Forte a už po týdnu se mi při pohledu na váhu protočily panenky. Tři kila byla v pytli! A to pokračovalo dál. Po jediném měsíci jsem zase na váze svých studentských let! Slimax Forte nyní v akci s dopravou zdarma (platí do 31.1.2017)!

Kouzlo pocitu sytosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocit plného žaludku hraje důležitou roli na vaší cestě k hubnutí. Nikdo neuléhá do postele rád s kručením v břiše. Známe jeden trik: zkuste přidat do svého jídelníčku složku, která umožní jíst malé porce, zasytí a navíc ještě sníží kalorický příjem z jídla díky vázání tuků a cukrů. Pokud budete přijímat méně kalorií, kila půjdou dolů. To dává smysl, nemyslíte? Slimax Forte díky obsaženému glukomannanu a opuncii vše zajistí. Slimax Forte nyní v akci s dopravou zdarma (platí do 31.1.2017)!

Vlasy, nebo slepená přehazovačka?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Studentskou váhu už jsem měla v kapse, zato moje vlasy doslova volaly po generální změně. Bez laku a tupírování jsem nevycházela ani s košem. Když mi jedny tabletky pomohly, zkusila jsem to ještě jednou. Cíl byl jasný, zachránit své vlasy. Vsadila jsem na Reneval Neo, který už pomohl mnoha lidem k hustější kštici. Tento doplněk stravy totiž obsahuje potřebné množství aminokyselin, minerálů, vitamínů, nenasycených kyselin, pivovarských kvasnic a zlatého prosa, které mé zničené vlasy tolik potřebovaly! Renevalu vděčím za to, že dnes nemám oči pro pláč a na hlavě paruku. Vlasy mi postupně přestaly padat, byly pevnější a navíc v nich byl opět život. Reneval Neo nyní v akci 1+1 zdarma!

Nyní lednová akce 1+1 zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu na renevalneo.cz získáte k zakoupenému produktu druhý produkt zdarma! Sleva je platná do 31. 1. 2017.

Další články

Načítám