Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru snímku xXx: Návrat Xandera Cage si nenechal ujít ani Petr Vojnar. Ten na projekci snímku dorazil bohužel sám bez své těhotné přítelkyně Andrey. Jednak se jednalo o akční snímek a jednak projekce probíhala ve čtyřech dimenzích, což by pro ženu v pokročilém stádiu těhotenství nebylo vůbec vhodné.

„Andy nemohla, protože se to nedoporučuje těhotným,” uvedl Vojnar, který by se měl stát v březnu tatínkem. Na české premiéře amerického akčňáku nám moderátor vyzradil, že by se mu měl narodit chlapeček a měl by dostat jméno Sebastian.

Přestože Petr se svou přítelkyní Andreou žijí stále ’na psí knížku’, tak miminko bylo plánované. „Bavili jsme se o tom, oba jsme tvrdili, že to chceme, nechali jsme to na přírodě, a když se to pak na testu ukázalo, seděli jsme dvě hodiny a vykulení mlčky čuměli do zdi,” směje se Vojnar a jedním dechem dodává: „Pořád jsem ještě v panice.”

Přestože moderátora překvapila nová životní výzva, na svou rodičovskou úlohu se těší. „Svědomitě se na rodičovství připravujeme,” říká Petr Vojnar, který se ale naopak nežene do chomoutu: „Svatba není na pořadu dne, nějak si na to nepotrpíme.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám