Hlavní obsah
Článek

Toužíte po novém obýváku? Máme tip na parádní sestavu, zlevněnou o 8 446 Kč. Starý gauč už vás tlačí? Pořiďte si rozkládací sedačku, levnější o 11 077 Kč. Chcete lépe spát? Víme o útulné ložnici se slevou 11 975 Kč. Stačí zavítat do e-shopu MT nábytek a kromě slev až 66 % ušetříte i za dopravu. Každý nákup od 3 000,- vám totiž dovezou zadarmo. Neváhejte ani vteřinu, super akce končí už za 3 dny!

Kam poskládáte zimní a lyžařskou výbavu? Do šikovné světlé skříně za výbornou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bundy, kalhoty, rukavice, lyžáky… O všechno vaše zimní oblečení i obutí se spolehlivě postará praktická šatní skříň Harald. Podle svých potřeb si vyberete variantu vnitřního uspořádání polic a šatních tyčí stejně jako typ posuvných dveří s možností tichého dovírání. Oceníte moderní povrchovou úpravu neměnící barvu ani tvar i všude použitelný světlý dekor. Doporučujeme! Dříve za 5 928 Kč.

Skvělé hodnocení mluví za vše. Do barevného obýváku se slevou 47 % se zamilujete i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen chválu pějí zákazníci MT nábytek na obývací stěnu Kobe. Tak třeba Frank, který vyzdvihl její pevnost, a přidal celou řadu dalších plus: “+ jednoznačně osvětlení, to je prostě mazec! + dostatek úložného prostoru; + provedení dvířek; + barevné sladění; + možnost rozestavení podle svého; + rozměrově nám do obýváku sedl, jako by byl dělaný na míru.” Stačí vám to? Dříve za 10 288 Kč.

Vychutnejte si jídlo ještě víc s oblíbenou sestavou, zlevněnou více než o polovinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Radujte se ze společně strávených chvil u jídelního setu Radovan. Bytelné bukové dřevo, rozkládací deska z odolného lamina se snadným čištěním, komfortní polstrování čalouněné látkou nebo ekokůží, to jsou jeho přednosti. Přidejte si výběr barvy moření i potahů, výborné recenze, senzační akční cenu a vyjde vám, že výhodněji si svou jídelnu nikde jinde nezařídíte. Dříve za 11 218 Kč.

Dejte vztahu zase novou šťávu. V atraktivní manželské posteli vám to půjde snadno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní manželská postel Alvina vás hned očaruje svým vzhledem, ale to nejlepší vás čeká, až do ní ulehnete. Sami si určíte, jak bude velká, jakou barvu bude mít čalounění v odolné ekokůži, i na jaké matraci budete trávit noci. Magickou intimní atmosféru doladíte barevným osvětlením, které dostanete na přání. A dál už je to jen na vás. Využijte akční extra slevu! Dříve za 17 283 Kč.

Poslední 3 dny! Slevy i 66 % + doprava od 3 000 zadarmo = nejvýhodnější nákup nábytku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr z bezmála 10 000 modelů nábytku se slevami až 66 %, doručení každého nákupu od 3 000 korun kamkoliv zdarma, výhodné splátky už od 0,- korun v hotovosti nebo prodloužená lhůta na vrácení zboží. Využijte jistotu spolehlivosti a spokojenosti při nákupu u MT nábytek, jedničky v on-line prodeji nábytku a bytového vybavení. Mimořádná akční nabídka na vás čeká jen do půlnoci 25. ledna!

Další články

Načítám