Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Proč jsou všichni, slavné osobnosti nevyjímaje, z proteinových jídel, nápojů a svačinek tak nadšení? Na to je snadná odpověď. Chrání nám svaly, podpoří hubnutí, pomohou s odbouráváním nebezpečného břišního tuku a navíc spolehlivě zaženou hlad. A že dobře chutnají? To už je jen třešničkou na dortu.

Proteinové nápoje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi nejpopulárnější proteinové výrobky právem patří proteinové nápoje. Ve fitness centrech, na pultech supermarketů i v nabídce internetových obchodů jsou k dostání v nejrůznějších příchutích i složeních. A už dávno není pravdou, že je využívají výhradně jen sportovci po tréninku. Proteinové nápoje nemusíte složitě připravovat a je jen na vás kdy si je během dne vypijete. Pokud se snažíte zhubnout a hledáte doplňky, které vám pomohou ke štíhlejší figuře, s kvalitním proteinovým nápojem se sníženým obsahem cukrů určitě nesáhnete vedle.

Proteinové těstoviny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všimli jste si, že se čím dál častěji objevují dietní verze běžných potravin? Ne, nemáme na mysli všechno to „light“! Trefným příkladem jsou oblíbené těstoviny, kterých jsme za rok schopni spořádat kilogramy. A co si budeme povídat, klasické těstoviny mezi dietní jídla rozhodně nepatří. Vyzkoušejte novinku v podobě proteinových těstovin, které obsahují až 60 % kvalitních bílkovin a minimum cukrů. Vyhledávají je sportovci, pro které je příjem bílkovin důležitý především kvůli rychlejší regeneraci, doporučujeme je seniorům, kteří často nedokáží do svého jídelníčku zařadit bílkoviny v takovém množství, které opravdu potřebují a také těm, kteří se rozhodli ze svého jídelníčku vyřadit maso.

Proteinové tyčinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jahodové, vanilkové, fíkové, banánové .. a navíc s čokoládovou polevou? Mlsat se díky nim dát naprosto beztrestně. Aby ale kila nezačala přibývat, je potřeba si vybírat takové proteinové tyčinky, které neobsahují velké množství cukru. Nejvíc nás na nich baví, že si je můžete vzít kamkoliv s sebou – máte je po ruce v kabelce, kapse, v přihrádce u auta. Hlad už vás nemá šanci dohonit. Pro ty z nás, kteří milují sladké, jsou pamlskem, za který se nemusíme stydět, nebo si ho dokonce vyčítat. Co takhle dát si čokoládovou proteinovou tyčinku i ke kávě?

Další články

Načítám