Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá Paris Jackson měla ve středu velkou modelingovou premiéru. V ulicích Paříže přímo před Eiffelovou věží fotila kampaň pro věhlasnou francouzskou značku Chanel. Spolu s několika modely ve vojenských uniformách mávala na vojenském jeepu americkou a francouzskou vlajkou. S precizním make-upem a po zásahu vlasového stylisty vynikl půvab, který Paris poslední dobou ke své škodě obětovala na úkor nejrůznějších experimentů se svým vzhledem.

Co ovšem také neuniklo objektivům fotografů, byly Parisiny tělesné ozdoby, které zřejmě vidět být neměly. Pod bílou blůzkou se teenagerce rýsoval piercing v obou bradavkách. A zatímco na těchto paparazzi fotkách jsou patrné na první pohled, na výsledných zřejmě budou pečlivě vyretušované.

Mnozí si ovšem všimli ještě další věci... Když se řekne král popu, každému se hned vybaví Michael Jackson. Nekorunovanou královnou popu je pak Madonna a právě té byla Paris během focení neuvěřitelně podobná. Zda to byl záměr tvůrců kampaně, či jen náhoda vyplývající z dobové stylizace, není zcela zřejmé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám