Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to devět měsíců, co zpěvák John Legend a modelka Chrissy Teigen přivítali na svět vymodlenou dceru Lunu. Jednatřicetiletá exotická kráska s thajsko-norským původem po rodičích se nyní podělila s fanoušky o to, jakou proměnou prošlo její tělo po těhotenství.

Modelka, známá z obálky plavkového Sports Illustrated či jako spolumoderátorka televizního pořadu Lip Sync Battle či talk show FABLife, sdílela na Twitteru fotku své nohy, kterou by se zřejmě většina jejích kolegyň snažila co nejrychleji sprovodit ze světa. Chrissy si ale naopak vnitřní stranu stehen pokrytou striemi nafotila a přidala na sociální síť jako důkaz, že se ani jí nevyhýbají tělesné nedokonalosti.

U fanoušků sklidila obrovskou vlnu podpory. Oslavné a děkovné komentáře neberou konce a jen několik hodin po uveřejnění se jich pod fotografií nastřádaly tisíce. Není to přitom poprvé, co Chrissy strie na svých nohách zvěčnila. Učinila tak na Instagramu již loni v dubnu a tehdy se snímek dočkal dokonce více než 130 tisíc lajků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám