Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jednoznačně nejvnadnější zpěvačka všech dob dnes slaví již 71. narozeniny. Na vizáži Dolly Parton (78) se toho ale od počátků její kariéry příliš nezměnilo. Jejím charakteristickým znakem jsou stále obří prsa.

Ikona americké country music s vizáží pornohvězdy patří k nejpracovitějším umělkyním. Debutové album vydala už ve svých 21 letech a rádia zásobuje svými hity nepřetržitě od konce 60. let až dodnes. Během své kariéry posbírala osm cen Grammy a po celém světě prodala přes 100 miliónů nahrávek, což z ní udělalo jednu z nejbohatších Američanek.

Legendární prsatice se sice vždy prezentovala jako dráždivý sexsymbol, ale už v roce 1966 vstoupila do manželství s Carlem Deanem, s nímž žije dodnes. Zpěvačka, která má stále mimořádně početné publikum, je ve skutečnosti skromnou ženou, která loni 50. výročí svatby oslavila v karavanu.

Dolly na sebe odjakživa strhávala pozornost svým hrudníkem. Ženské zbraně na počátku 80. let zúročila jako herečka, když si zahrála ve filmech Od devíti do pěti či Nejlepší bordýlek v Texasu. Je zřejmé, že už tehdy se jí do očí nikdo nedíval. Enormní prsní nálož má Dolly dodnes. Jen zbytek jejího těla ztrácí na objemu, takže její parametry působí ještě více asymetricky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám