Hlavní obsah
Článek

V Hollywoodu se zrodila opravdu velká hvězda, a to spíše co se rozměrů než věhlasu týče. Obézní Chrissy Metz (43) jde z ceremoniálu na ceremoniál a z červeného koberce jako parní válec vytlačuje všechnu konkurenci.

Těžkotonážní herečka si po Zlatých glóbech nenechala ujít udílení People´s Choice Awards, kde měla obrovský důvod k radosti. Její seriál This Is Us byl totiž zvolen nejlepším novým televizním počinem. Obrovská herečka má na jeho popularitě velkou zásluhu, takže to pro ni bylo totéž, jako kdyby byla oceněna za svůj výkon.

Chrissy Metz vypadá jako účastnice pořadu, v němž se morbidně obézní jedinci pod dohledem kamer zbavují nadváhy, ale jde o skutečnou herečku, která už má na kontě nominaci na Zlatý glóbus. Americká Halina je na slavnostních ceremoniálech nepřehlédnutelná bez ohledu na to, co si oblékne. Její kolosální postavu totiž nezeštíhlí ani černá barva.

Na People´s Choice Awards si korpulentní žena nechala ušít tmavě modré šaty. Látka, z níž byly vyrobeny, je tak momentálně nejspíš nedostupným zbožím, protože na Chrissy se jí spotřebovalo tolik, co by vystačilo na tři modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám