Hlavní obsah
Článek

Deset let vydrželo manželství jednoho z nejoblíbenějších královských párů - lucemburského prince Louise (30) a princezny Tessy (31). Ta nyní nečekaně oznámila, že se s manželem rozvádějí. Mladý pár, který je spolu celkem dvanáct let, má dva syny.

Rozpadů královských manželství je jako šafránu a možná i proto se hovoří o nejsledovanějším královském rozvodu za posledních deset let. Rodiče desetiletého prince Gabriela a devítiletého prince Noaha kvůli studiím žili poslední roky v Anglii, kde na soukromé americké mezinárodní univerzitě Richmond v Londýně oba v roce 2014 promovali.

Dvojice se seznámila v roce 2004 při princově návštěvě armády, které byla Tessy v té době i se svým dvojčetem Ronny součástí. Po sňatku se princ Louis vzdal nároku na lucemburský trůn, o který přišly i všechny jeho současné a budoucí děti. Zůstal mu ale titul lucemburského prince a královské Výsosti.

Princezna Tessy v oficiálním prohlášení oznámila, že i přes jejich ‚mimořádně smutný‘ rozvod vždy budou jednotní při výchově svých dvou drahocenných chlapců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám