Hlavní obsah
Článek

Stále ještě manželka moderátora Leoše Mareše (47) Monika (49) přišla skoro po dvouleté odluce se šokujícím tvrzením. Reportérům Super.cz se přiznala, že je stále možnost, že by se se slavným speakerem k sobě vrátili. Nejsou to jenom řeči do větru. Mareš, který rozchod s Monikou zapříčinil svým milostným poměrem s playmate Gabrielou Dvořákovou, svým chováním taky dává dost najevo, že jsou u něj děti a rodina na prvním místě. Marešovi totiž stále fungují jako rodina.

„Já a Leoš máme výborný vztah. Nedělá nám problém spolu trávit čas. Je to výborný otec a i kamarád. Dost lidí se mě ptá, proč nejsme spolu, když máme tak harmonický vztah, ale zatím si myslím, že by to nebylo dobré. Nikdy ale neříkej nikdy,“ svěřila se Super.cz Marešová, která byla naposledy s otcem svých děti a ratolestmi viděna v obchodním domě Chodov, kam si přišla na první pohled idylická rodinka prohlédnout Šmoulu, kterého Marešová v létě se synem Jakubem vybarvovala.

„Leoš se toho s námi nejdřív účastnil trochu zvláštním způsobem, protože byl zrovna v Las Vegas. S kluky jsme mu ale posílali MMS zprávy, aby viděl, na čem doma pracujeme,“ prozradila Monika, která si s Leošem a syny Jakubem a Matýskem užila hezké odpoledne. „Zašli jsme spolu ještě na nějaké dortíky. Pak jsme odvezli děti domů, kde jsme je vykoupali a uložili ke spánku. Potom jsme si spolu ještě chvíli povídali a Leoš odjel. Je to výborný otec, kterému nejde nic vytknout. Dětem dává všechno, ale nerozmazluje je. Umí říct ne. Jakubovi to říká dost často, což je správně,“ dodala Marešová.

Dražba všech Šmoulů od slavných osobností se uskuteční od 10. do 14. října na stránkách Nadačního fondu Albert a utržené peníze poputují na dobročinné účely.

Reklama

Další články

Načítám