Hlavní obsah
Článek

Britský herec Patrick Stewart (76), známý rolí kapitána Jeana-Luca Picarda ze Star Treku či profesora Xaviera v sérii X-Men, je od roku 2013 potřetí ženatý. Jeho vyvolenou je o bezmála čtyři dekády mladší americká zpěvačka a textařka Sunny Ozell, s níž se herec poprvé setkal v Brooklynu v roce 2008, kdy zde účinkoval ve Shakespearově hře Macbeth.

Tehdy sotva třicetiletá jazzová zpěvačka na zasloužilého umělce, jenž si vysloužil od královny Alžběty II. za svůj herecký přínos udělení titulu sir, udělala v jedné místní restauraci takový dojem, že už si ji nenechal utéct...

Dvojici bylo v úterý možné spatřit ve Švýcarsku, kde se účastnila galavečeře společnosti IWC Schaffhausen v Ženevě. Sunny zvolila černé šaty se širší tylovou sukní, jejichž horní část oplývala poměrně odvážným výstřihem. K nim už ladila pouze třpytivé psaníčko s luxusními hodinkami a vše nakonec doplnila o béžové sandálky na podpatku. Její manžel pak zvolil tmavomodrý oblek ozvláštněný saténovými klopami a detaily v černé barvě. Uhlazenou image dotáhl do dokonalosti úzkou kravatou a bílou košilí s kulatým límečkem.

Zatímco pro Ozell šlo o první sňatek, Stewart se ženil už potřetí. Jeho první manželkou byla Sheila Falconer, s níž vydržel 24 let a mají spolu syna Daniela a dceru Sophii. Druhou pak byla americká televizní a filmová producentka Wendy Neuss.

Reklama

Další články

Načítám