Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Láká vás exotika? Pak právě teď je ten nejlepší čas naplánovat si dovolenou v jedné z podmanivých destinací. Turisty vábí nejen na teplo, sluníčko a nádherné a teplé moře, ale také na spoustu nezapomenutelných zážitků. Zaleťte si dobít baterky do jedné ze 4 destinací, do kterých doletíte jen za pár hodin a jsou nyní v last minute výprodeji. Výběr specialistů portálu Dovolená.cz od Student Agency k.s. začíná.

Egypt – exotika za hubičku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omrzela vás už zima a nemůžete se dočkat léta? Jestli nechcete moc utrácet, je pro vás Egypt tou pravou destinací. Do země faraónů a fascinujícího podmořského světa se podíváte s Dovolenou.cz all inclusive již od 6 390 Kč. Top letoviska Egypta, Hurghada a Marsa Alam, leží na břehu Rudého moře, které nabízí spoustu příležitostí k potápění u korálových útesů a mnoho dalších sportovních aktivit. V obou letoviscích naleznete luxusní hotely s aquaparky, které vám zajistí veškerý komfort pro skvělou dovolenou. Doporučujeme také návštěvu zdejších krásných památek, monumentální pyramidy v Gíze a relikvie z dob dávného starověku vás zajisté nadchnou.

Kapverdské ostrovy – oáza klidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzelné souostroví, které leží v Atlantském oceánu, je mnohými cestovateli právem nazýváno oázou klidu. Několik kapverdských ostrovů se pyšní nádhernými plážemi, nedotčenou přírodou a mnoha unikáty. Na ostrově Fogo najdete nejvyšší sopečnou horu a černé pláže. Na populárním ostrově Sal, který byl pojmenován pro svá ložiska soli, se můžete vykoupat v blahodárném jezeře. Při cestách po ostrově se nezapomeňte zastavit v bývalé rybářské vesničce Santa Marii, která vás okouzlí nepopsatelnou atmosférou pulzujícího městečka, kterou dokreslují pestrobarevné domy domorodců.

Kanárské ostrovy – perla severního Atlantiku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Souostroví, které je celoročně zalité sluncem, se skládá hned z několika podmanivých ostrovů. Pokud vám nestačí celý den relaxovat na pláží, ale chcete dovolenou trávit aktivně, doporučujeme ostrov Fuerteventura, který je vyhledávaným cílem milovníků vodních sportů, a je také neodmyslitelně spjat s památkami. V Pájari dokonce naleznete pozůstatky z dob Aztéků. Lanzarote se zase pyšní plážemi, které nenajdete nikde na světě. Zajímavé jsou svým zbarvením červenohnědé barvy, na ostrově se můžete také kochat unikátní přírodou, která je vyhledávaným cílem hollywoodských filmařů. Nádherný je i ostrov Gran Canaria – najdete tu skalnaté útvary, úrodnou půdu i borovicové lesy nedaleko písečných dun.

Spojené Arabské Emiráty – země plná divů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší budova, největší nákupní centrum, nebo lyžařská sjezdovka uprostřed pouště. Ve výčtu unikátů v emirátech bychom mohli pokračovat ještě dlouho, ale zemi netušených možností byste měli vidět na vlastní oči. Doporučujeme pobyt v Čechy stále ještě neprobádaném emirátu Ras Al Khaimah, který se nachází kousek od Dubaje, a je pravým opakem tohoto supermoderního města. Domorodci si tu stále místo ropy a turistického ruchu přivydělávají lovem perel, dýchne na vás atmosféra dávných dob a v hotelových resortech si užijete klidný pobyt u průzračného moře. Pokud si však chcete užívat luxus 5* hotelů, rozhodně zvolte Abú Dhabí. Emiráty jsou bránou do orientu a každý si tu najde své.

Další články

Načítám