Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani cvičitelka Hanka Kynychová (56) není ve všech sportech dokonalá. Když si vyzkoušela surfový trenažér, koukali jsme na ni jen skrz sklo, a udivilo nás, jak si pořád mne zadek. "Ono je to fakt náročné, myslela jsem si, že musím mít pořád podsazenou pánev, automaticky jsem zatnula zadek, a opravdu jsem to cítila," svěřila nám.

"Ale jestli by se chtěl někdo zeptat, zda se surfováním vytvaruje zadek, tak stoprocentně. Ale já to mám takhle i na lyžích, kde se přece jen nohy zatěžují víc. I na nich mě zadek bolí, a když dojedu dolů, tak mě pálí svaly," uklidnila běžné smrtelníky nesportovce Hanka.

Surfování, které vyzkoušela v rámci premiéry animovaného filmu Na vlnách 2, pro ni bylo také premiérou. "Byl to zážitek, a kdybych měla možnost někam na týden odjet, tak bych to chtěla pokořit. Naučit se aspoň nějaké základní grify, nemusela bych u toho vypadat ladně. Tady mne vedl instruktor, ale kdybych si na to stoupla sama, tak zaručeně spadnu," přiznala.

Vtipné bylo, že Hanka před zkoušením surfování zašla ke kadeřnici, po ukončení lekce byla zase jako zmoklý pudlík. "Já tam byla kvůli dobarvení šedivých vlasů. Těm ta chlorovaná voda neublížila. Ale přiznám se, že mi nedošlo, že se odpoledne namočím," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám