Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kritika nových organizátorů České Miss, kteří chtěli na pozměněnou podobu soutěže upozornit skandálním castingem v metru, který některým připomínal spíš promo na hampejz, teď lítá ze všech stran, a to i od spolupracovníků! Po tátovi českých soutěží krásy Miloši Zapletalovi, který si vůbec nebere servítky, to Čerešňáková s Ditmarem schytali i od známých mentorek soutěže!

„Je potřeba říci, že soutěžemi Miss se už dávno nezabývám ani je nesleduji. To, co jsem o tom slyšel, je ale podle mého názoru nechutné a samozřejmě ohrožující status České Miss, zejména ve vztahu k mezinárodním soutěžím. Tam jsou na podobné excesy velmi ostražití. Velice mě mrzí, do jaké pokleslé úrovně se soutěž Miss dostala,“ řekl Super.cz Miloš Zapletal o aférce z metra.

K situaci se ale vyjádřily i dvě mentorky začínajících modelek v soutěži. Obě zatím zůstávají, ale že by byly z události nadšené, to se říci nedá.

„Ohledně castingů je to těžké. Je jich hodně, každý se snaží upoutat pozornost. Úplně si ale nemyslím, že tohle (metro – pozn. red.) byla dobrá volba, nicméně moje rozhodnutí to nijak neovlivní. Na scénáři castingu jsem se nepodílela, mám tam jinou úlohu. Pokud ale dodrží koncept, který mi představili, mohou to vzkřísit z popela,“ řekla Super.cz Eliška Bučková (34). Je smířlivá, majitelé by si ale podle ní měli dát bacha, co budou předvádět dál.

„Mentorkou jsem stále, snad už to bude jen lepší,“ věří zase Aneta Vignerová (36), že už se dvojice vlastníků soutěže nedopustí dalšího průšvihu. S organizátory se ale pro jistotu chystá promluvit, asi z důvodu, aby se případně nespojovala s něčím, co by ji teoreticky mohlo poškodit.

„Budu to s nimi řešit,“ dodala Aneta.

Tak snad se dříve nebo později tým podporovatelů obnovené soutěže nerozpadne!

Reklama

Další články

Načítám