Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Američanka Courtney Maguire (30) neměla o nápadníky nouzi ani při váze dosahující 140 kilogramů. Nedvořili se jí ovšem muži, kteří by chtěli po jejím boku prožít zbytek života, ale fetišisté, jež uspokojoval pohled na její tukové zásoby.

Macanda z texaského Houstonu už v roce 2009 podstoupila bandáž žaludku. Když ovšem zhubla pár kil, nechala si trávící orgán vrátit do původního stavu. V roce 2014 byla na váhovém maximu, ale ani jako 140kilová boubelka neměla ze svého těla komplexy. Na internetu se totiž našlo dost mužů, jimž připadala sexy.

Sexuálně zabarvené lichotky měly za následek to, že se Courtney začala ještě více přejídat, a navíc si denně dopřávala alkohol, na němž se stala závislá. Přes internet nabízela virtuální uspokojení, ale se 140 kily živé váhy pro ni skutečné rande bylo nereálné. V jejím životě tak nastala další fáze odtučňování, již dotáhla do zdárného konce.

Courtney se dostala na polovinu své původní váhy a po odstranění kožního převisu na břiše zaujme nejen fetišisty obdivující tučné ženy. Američanka po zhubnutí zapracovala i na své vizáži a je z ní opravdu kočka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám